Zakelijk

Jubileum, Vutter of Fusie    

Jubileum, een vutter die vertrekt, een fusie. Talrijke redenen om op de zaak een lekker feestje te bouwen. Doe eens een keer gek en contracteer in plaats van de afgezaagde B-artiest de Houthakkersroadshow. Tien tegen een dat de monden open vallen van verbazing. Zo knotsknettergek zijn de acts van de kettingzaagartiesten. Het kan binnen, het kan buiten, met of zonder podium, de mannen van de Houthakkersroadshow zijn dankzij tien jaar Europese praktijkervaring van alle markten thuis en zo flexibel als een stronk van waaibomenhout. Bel of mail voor een prijsopgave. Zeker weten dat u voor een geschikt honorarium iets heel bijzonders in huis haalt.

 

De Houthakkersroadshow schitterde de afgelopen jaren bij:Ahoy, Apenheul, Bouwmaat, Dierenpark Emmen, Heineken Music Hall, Husqvarna, Gamma, Ikea, ING, Koninklijke BAM groep, Landmacht, Red Bull, Praxis, Rabobank, Rai,Landal Greenparcs, Saab, Thialf, Vliegbasis Twente

Outdoor Workshop

De houthakkersroadshow is eveneens prima inzetbaar bij Outdoor Workshops. Goed om een bedrijfsuitje of teambuilding net dat beetje extra te geven. Mannen zijn tenslotte jagers en ze mogen dan verleerd zijn om met vlinderbijlen hun prooi te belagen, ze vinden het maar al te leuk om dit soort vaardigheden weer onder de knie te krijgen. Na zo’n dagje instructie in de natuur, met trekzagen, kampvuren en hakbijltjes heeft Tarzan tenminste wat te vertellen als hij thuiskomt bij Jane.

 

De Outdoor Workshops zijn te combineren met een optreden van Het Takkenwijf en worden desgewenst op locatie of in ons eigen bos in het Overijsselse Hellendoorn (inderdaad, bij het Avonturenpark) gegeven.