Showacts

Compleet

Meestal komt de locale televisie en de plaatselijke krant een kijkje nemen als de voltallige Houthakkersroadshow uitrukt. Dat zegt eigenlijk al voldoende. Ga maar na, ze pakken ook uit: de Houthakkers brengen het beste van het beste, jongleur Marty le Gray doet dingen die je niet voor mogelijk houdt en daar is dan ook nog eens Het Takkenwijf van de partij. Dit programma is niet alleen supercompleet, het biedt bestanddelen uit verschillende werelden. Paranormale invloeden dankzij Takkenwijf Carolien , een vleugje circus van de kant van Marty en de degelijke kunstzinnigheid van de houthakkers. En dat alles in een sausje met actie en humor.

 

   

 

Dit moet je echt zien, voelen, beleven, horen, ruiken en proeven!

 

Dagdeelshow

Dit gewilde programma staat als een huis en duurt circa vier uur. De houthakkers trekken nu werkelijk alle registers open en voegen op verzoek speciale onderdelen toe. Zo is er een aanvullend programma speciaal voor de kids. Ze mogen broodjesbakken op een kampvuurtje, kunnen prijsjes winnen bij wedstrijden en de grote stoere houthakkers (zelf ook vaders) weten precies wat de jeugd boeit. Zelf nestkastje timmeren of schilderen op boomstammetjes doet het altijd goed bij de jongens en meisjes in het publiek. Eventueel is deze show voor een volwassenenpubliek anders in te vullen, bijvoorbeeld met vlinderbijlgooien of een show met oldtimer-kettingzagen. Variaties zijn er voldoende. Chef-houthakker Eric geniet er altijd van om voor de klant een programma samen te stellen dat als een ware happening wordt beleefd.

 

Entertainmentshow

De meest geboekte show van de houthakkers, die circa een uur in beslag neemt. Snelheid, humor en interactie met het publiek zijn de steekwoorden. Uiteraard wordt in deze act volop gezaagd en ziet het publiek hoe knotsen van houtstammen in een handomdraai worden omgetoverd tot ware kunstwerkjes. De bezoekers worden uitgenodigd om aan houthakkersspelletjes mee te doen. Altijd goed voor lachende gezichten. Bijvoorbeeld bij de wedstrijdjes met de trekzaag. Door de jaren heen bleek de show een schot in de roos bij een breed publiek. Moeders met kinderen, stoere bikers of kantoormensen, ze laten zich allemaal graag entertainen door de houthakkers.

 

Podium- of openingsact

De podium- of openingsact duurt circa 30 minuten. De houthakkers gaan ‘helemaal los’ en fabriceren in duizelingwekkend tempo prachtige creaties. De act is bij uitstek geschikt voor een tentfeest of discotheken, maar scoort ook op straatfestivals of een bruiloft. Winkeliersverenigingen boeken deze variant van de Houthakkersroadshow vaak om het evenement body te geven. Bij een  braderie of bedrijfsfeest werkt de aanwezigheid van de houthakkers sfeerverhogend. Mocht er bijvoorbeeld geen spreekgestoelte aanwezig zijn, dan maken de kettingzaagartiesten dit meubelstuk even ter plekke! Kan de baas toch nog zijn speech houden. Moet het logo van de zaak tevoorschijn komen? Geen punt voor de houthakkers! De show komt zowel binnen als buiten uit de verf.

Takkenwijf

Niet schrikken, niet afhaken. Carolien Jonkman is Het Takkenwijf. Wát? Het Takkenwijf!!! Deze praktizerend spiritueel therapeute heeft een bijzondere extra gedaante en is te boeken met de Houthakkersroadshow. Takkenwijf Carolien bestookt u niet met narigheid maar houdt haar gehoor een denkbeeldige spiegel voor. Ze zal u verrassen. Bij Boer Zoekt Vrouw boekte ze achter de schermen onlangs prachtige resultaten. Het liefste Takkenwijf van Nederland heeft ontegenzeggelijk voorspellende gaven. Ook op zakelijk gebied. Probeer het maar eens uit, stem op haar golflengte af en ervaar haar speelse en prikkelende manier van ‘waarzeggen’. Takkenwijf Carolien zorgt zo bij elk evenement voor een extra dimensie.

Klik hier voor de eigen website

: hier is extra gedetailleerde informatie over het Takkenwijf verkrijgbaar.

 

Jongleur Marty le Gray    

‘Nice to meet you, I’m from the United States of America’. Wie zei ook alweer dat alle Amerikanen zo gek zijn als een deur? In het geval van Marty le Gray klopt het wel aardig... Waanzinnig is de manier waarop hij met draaiende (en messcherpe!) kettingzagen kan goochelen. Amerikaanse Marty (die ook clown had kunnen zijn want hij is ook nog eens uitermate geestig) woont al een tijdje in Amsterdam. Marty le Gray is met zijn imposante act een heftig (extra) onderdeel van de uitgebreide Houthakkersroadshow.

 

Of zoals de Yanks zeggen:

 

you only believe it when you’ve seen it!