Sterkste man Jarno Hams samen met Houthakkersroadshow

Gepubliceerd op: 07-01-2013

 

De Houthakkersroadshow van Eric Jonkman uit Raalte is na vijftien jaar nog altijd een graag geziene act op evenementen en bedrijfsfeesten. Nieuwe mijlpaal is de samenwerking met Jarno Hams uit Vroomshoop, zevenvoudig Sterkste Man van Nederland, hét gezicht van de sport waarin Power met een hoofdletter wordt geschreven.

De krachtpatser uit Vroomshoop ziet zichzelf als 'de dinosaurus' van zijn sport. ,,Ik ben inmiddels 38 en doe al zó lang mee. Kijk niet vreemd op als ik volgend jaar probeer om wéér de beste te zijn. Acht keer is een record en records trekken mij wel'', zegt Jarno Hams.

Aan de zijde van kettingzaagartiest Eric Jonkman komt de 145 kilo zware spierbundel Jarno Hams met een uitgekiende show. Sterke staaltjes, brute kracht en een dosis humor passen mooi in het concept van de Houthakkersroadshow. Kijk niet vreemd op als geboren Tukker Hams even een 'boomstammetje' wegwerkt of tussendoor een fiets tot een handzaam pakketje verfrommelt.

Met Husqvarna als hoofdsponsor zijn de houthakkers door de tijd gegroeid als entertainers. Actie, tempo en knallende bierflesjes zijn naast flitsend motorzaaghandwerk het handelsmerk geworden. Eric Jonkman zegt 'zeker te weten' dat de vernieuwde show zal aanslaan. ,,Met jongleur Marty Le Gray is onze show al vrij compleet, dankzij de samenwerking met Jarno Hams gaan we vanaf nu op elk evenement knallen. Jarno en de houthakkers, een echt krachtige combinatie.''

 

 

 

Nieuwsarchief